Oct 2, 2013

NURGÜL YEŞİLÇAY, SHOW TV İÇİN BOL REYTİNG DİLEDİ

YENİ SEZON TANIITM ÇEKİMLERİNE KATILAN BEBEK İŞİ OYUNCULARIDİZİDEKİ ROLLERİNE BÜRÜNDÜ!

SHOW TV geçtiğimiz günlerde Ciner Studyoları’nda Bebek İşi dizisinin tanıtım çekimlerini gerçekleştirdi.
Kamera karşısına genç ve yeni çocukları olmuş bir çift olarak geçen Nurgül Yeşilçay ve Timur Acar SHOW TV’nin tanıtım çekimlerinde de dizideki rollerine büründü!
Filmde çiftin bebeği Yankı olarak kamera karşısına geçen Eymen bebekle çekime gelen ikili tüm çekimler boyunca Eymen’e anne babalık yaptı. Hatta Nurgül Yeşilçay’ın saç ve makyajı yapılırken Timur Acar uzun sure dışarıda Eymen’le oyunlar oynadı, etrafta dolaştı. Anne Nurgül Yeşilçay hazır olana kadar baba oğul sette gezdiler.


SETTE HERŞEY EYMEN’E GÖRE AYARLANIYOR




NURGÜL YEŞİLAÇY:

-Yeni yayın dönemi hakkında neler düşünüyorsunuz? Beklentileriniz neler?
-Beklentilerimden önce dileklerimi söyleyeyim isterseniz. SHOW TV ekibine başarılar, mutluluklar ve bol reytingli bir yıl diliyorum. Bir beklentim yok. Seyirci eğlensin, biz eğlenelim. Güzel, tatlı, keyifli bir yıl olsun istiyorum.
-Şu ana kadar izlediğimiz bölümler çok zevkliydi. Ancak akla gelen ilk soru şu oluyor. Bir bebekle çalışmak nasıl bir duygu?
-Bizim bebek çok sakin bir bebek. O yüzden çok zor değil ama eğer onun suyuna gitmezseniz zor oluyor. Çocuğun bazı istekleri var. Onları yerine getirdikten sonra çok kolay bir çocuk. Uyuyacak, yemek yiyecek.. ona zaman ayırmak gerekiyor.



-Timur Bey’le de yaptığımız röportajdan sonra edindiğimiz izlenime göre bebek, çekimlerde sizden daha çok öne çıkıyormuş. Sizde böyle mi düşünüyorsunuz?
-Hepimizden daha çok öne çıkıyor. Ee Eymen Paşa ya...

TİMUR ACAR:

-Yeni yayın dönemi için neler söylemek istersiniz?
- Yaza SHOW TV’de başladık, şimdi de devam edeceğiz. İnşallah güzel olacak Bebek İşi. Değişik bir iş. Kendi izleyici kitlesini yaratan bir iş oldu diyebiliriz. Bakalım bundan sonra dizide birkaç tane yeni karakter olacak. Ve onunla beraber devam edeceğiz.
-Bir bebekle çalışmak nasıl bir his? Zorlukları var mı?
- Aslında işe çok korkarak başladım. Sonuçta bir bebek. Uyuması, maması, yemesi gereken saatler var. O saatlere uymak zorundasınız. Uyduğunuz sürece problem yok. Ama onun haricinde Eymen farklı bir bebek. Hiç bu kadar uyumlu bir bebekle çalışacağımı düşünmemiştim. Sette çok fazla bir problem yaşamıyoruz. Sadece her şeyi ona göre ayarlıyoruz. O bizden daha değerli diyebilirim yani. Erkan abi de sağolsun, Erkan Can çok güzel seslendiriyor. Keyifli gidiyor, bakalım.
-Eklemek istediğiniz bir şey var mı ?
- Yeni sezonda Bebek İşi’yle SHOW TV’deyiz. Seyircilerimizle buluşmak üzere diyorum.


http://televizyongazetesi.com/nurgul-yesilcay-show-tv-icin-bol-reyting-diledi_6_75003#.UkxRnNKctdw