Apr 7, 2013

Ekranlara geri dönüyor


Nurgül Yeşilçay, Türkmax'ın Limon Yapım imzalı "Bebek İşi-Ben Buralarda Yeniyim" isimli dizisinde oynayacak.

Sultan dizisinin ardından ekrana ara veren Nurgül Yeşilçay, Limon Yapım'ın "Bebek İşi-Ben Buralarda Yeniyim" dizisinde oynamaya hazırlanıyor. Dizinin yönetmenliğini Yeşilçay'ın sevgilisi Tolga Karaçelik yapacak. Karaçelik, Altın Portakal aldığı "Gişe Memuru" filminin ardından yeni bir çalışma yapmamıştı. Murat Gürvardar'ın senaryosunu yazdığı dizi Türkmax'te seyirciyle buluşacak. Yeşilçay'ın kendi kliniğinde çalışan Candan isimli kuralcı bir psikoloğu canlandıracağı dizinin çekimlerinin bu ay başlaması ve iki ayda tamamlanması planlanıyor. Her bölümü 25 dakikadan oluşan dizi, toplam 40 bölümde tamamlanacak. Şu günlerde dizinin oyuncu kadrosu için hazırlıklar sürüyor.

Bir türlü kopamazlar

Dizinin konusuna gelince; Murat ve Candan şehirli, üniversite mezunu bir çifttir. İki yıldır evliler ve çift olarak pek de uyumlu oldukları söylenemez. İkisi de farklı dünyalardan gelmektedirler. Murat ve ailesi Anadolu kültürüne daha yatkınken, Candan ve ailesi ise daha batılı bir düşünce yapısına sahiptir. Ancak birbirlerine deli gibi aşık olan çift, her ne kadar anlaşmazlık içinde olsalar da birbirlerinden bir türlü kopamazlar.

Evliliklerinin beşinci yılında bir çocuk sahibi olma kararı alırlar ve Candan aşklarının meyvesi,biricik oğulları Yankı'ya hamile kalır. Aşklarının meyveleri artık kucaklarındadır ve mutlu bir aile tablosu çizmektedirler. Candan ve Murat hala birbirlerinden çok farklı bir çifttirler ancak Yankı'dan sonra aralarındaki sorunları sevimli yollarla çözmeyi öğrenmişlerdir.

http://vipmag.com.tr/event-10404-ekranlara-geri-donuyor